Over mijzelf…

Mijn naam is Dorine Kok (1966). Geboren in Nederland en woonachtig in Frankrijk sinds 2002.

Oorspronkelijk afgestudeerd als logopedist maar vanaf mijn vierde jaar heb ik altijd gedanst: klassiek ballet, jazzballet, Afrikaanse dans, mime, fysiek theater, cursussen en opleiding theater, zelfexpressie tot aerobics etc.

Na een postuniversitaire opleiding “bewegingsexpressietherapie” heb ik talloze trainingen in dans en beweging gegeven. Daarom ben ik in dezelfde lijn geïnteresseerd in technieken die ons welzijn direct beïnvloeden. Door massages kan ik mensen dieper bereiken en directer beïnvloeden.

Door de afwisseling van massages komen lichaam en geest samen en in balans. Als stresscounsellor en ontspanningstherapeut heb ik veel mogelijkheden om lichaamswerk op verschillende niveaus te combineren en eclectisch te werken. Dat is mijn grootste interesse. Een mens is nooit alleen zijn of haar lichaam en niemand is hetzelfde. Iedereen heeft andere referenties en andere doelen, andere gevoelens. Ik geloof niet in “één methode voor iedereen”. Plezier hebben in bewegen, genieten van ontspanning, het samenbrengen van lichaam en geest is een uitdaging die hopelijk niet alleen van mij !